lxn_
lxn_ Ene '14
SANDRO: "ALGÚ VINDRA QUE BO EM FARÀ"
alepe
alepe Ene '14
Aún nio hemos acabado nuestra misión: http://www.mediavida.com/g/Bartomeudimissio
lxn_
lxn_ Ene '14
Hemos esperado pacientemente este día desde el 19 de abril del año pasado :_)
lxn_
lxn_ Ene '14
ROSELL: "EM PODRIA PLANTEJAR TANTES I TANTES COSES PEL BÉ DEL BARÇA... SI ES QUE SOC UN SANT, UN SANTDRO ROSELL"
alepe
alepe Ene '14
No cantemos victoria todavía.
lxn_
lxn_ Ene '14
ERA UN ESPEJISMO PENSAR QUE ESTE HOMBRE PUDIERA FICHAR UN ENTRENADOR COMO DIOS MANDA
alepe
alepe Ene '14
Desde la dirección del grupo queremos comunicar nuestro absoluto respaldo a todas las actuaciones que últimamente está llevando a cabo Rosell. Queremos que siga adelante con esta política defraudadora, de engaño y de manipulación.

Ya no queremos que dimita, por nosotros que siga muchos años. Lo que estará por ver es si desde prisión se puede presidir en Barça o no. Ese ya es otro tema en el que no nos metemos.

Sigue así Sandruscu.
alepe
alepe Ene '14
al paredón
lxn_
lxn_ Ene '14
dimisión
alepe
alepe Ene '14
represión
lxn_
lxn_ Oct '13
SANDRO: "DE L'ALEXIS NO EN DIRÉ RES PERQUÈ L'ENCCEL S'ESTÀ VINGUENT AMUNT I NO VULL MONTAR UN SIRCU, NO? HEHEHE"
lxn_
lxn_ Oct '13
SANDRO: "L'HE PORTAT JO A AQUEST BRASILER EH NO OBLIDEU HAHAHAHAHA ON SÓN ARA ELS DE GO BARÇA, ON ETS CRUYFF? HAHAHA QUE DOLENTA ES L'ENVEJA, PERÒ BÉ, AMB AQUESTES COSES HA DE LIDIAR EL MILLOR PRESIDENT DE L'HISTÒRIA BLAUGRANA"
lxn_
lxn_ Sep '13
SANDRO: "HEM REPETIT MIL COPS QUE NOSALTRES MAI NO CENSUREM RES, ÉS PER AIXÒ QUE NO PERMETREM CAP MOCIÓ DE CENSURA"
lxn_
lxn_ Ago '13
SANDRO: "AVUI HE ACABAT DE CONFECCIONAR EL PLANTER, SI US PLAU US DEMANO A TOTS UNA FORTA OVACIÓ PER A... CARLES PUYOL!!!!!1"
lxn_
lxn_ Ago '13
SANDRO: "NO US PODEU IMAGINAR A QUI ESTEM TANTEJANT PER A SER PILAR DE LA DEFENSA BARCELONISTA, NOMES US PUC DIR QUE HA ESTAT A L'ONZE IDEAL DE LA UEFA 6 COPS"
lxn_
lxn_ Jul '13
SANDRO: "TAMPOC ESTÀ TOT TANT FOTUT COM HO VOLEU PINTAR ANTIBARCELONISTES, ELS ACCESSOS A L'ESTADI ELS HEM RENOVAT EH I NINGÚ EN PARLA"
lxn_
lxn_ Jul '13
SANDRO: "HE ESTAT RUMIANT SI FER COM LA REAL I DEMANAR LA CLÀUSULA SENCERA, PERÒ SERIA UNA IRRESPONSABILITAT PER PART MEVA TENINT EN COMPTE QUE ENS TREIEM UNA IMPORTANT FITXA DE SOBRE, PRIORITARI EN AQUESTS MOMENTS PER A FITXAR BRASILENYS"
lxn_
lxn_ Jul '13
SANDRO: "PEP GUARDIOLA HA ESTAT AVUI EXPEDIENTAT PER LES SEVES DECLARACIONS INCENDIARIES, MALINTENCIONADES, DESTRUCTIVES I SOBRETOT ANTIBARCELONISTES"
alepe
alepe Jul '13
JAJAJA LES HE VENDIDO UN COJO, QUE SE LLEVA MAL CON LOS CRACKS DEL EQUIPO POR ENVIDIA, QUE NO MARCA AL ARCOIRIS Y QUE REGATEA MENOS QUE ALEXIS POR 5 MILLONES DE EUROS JAJAJAJAJAJAJAJA
lxn_
lxn_ Jul '13
SANDRO: "HAHAHAHAHAHA AQUESTS DE L'ATLETI SON MÉS INOCENTS, NO US CREUREU EL QUE M'ACABA DE PASAR"
lxn_
lxn_ Jul '13
No os alarméis que eso ya lo avancé en EXCLUSIVA hace tiempo, lo único que tenemos que hacer es entrar junto a algún Boixo y no pondrán trava alguna
alepe
alepe Jul '13
Como sabéis Rosell tiene a su disposición a 6 tíos vigilando Internet para tenerlo todo controlado.
Fuentes internas me dicen que este grupo está en su lista negra y que los 10 miembros no podrán acercarse a menos de 100 metros del estadio del Barça ni a Luz de Gas.
lxn_
lxn_ Jul '13
SANDRO: "COM SABEU TREBALLO EN EL MÀRKETING I ARA QUE TENIA UNS DIES DE POCA FEINA (EL RUBI AKA BECARI SE N'HA EMPASSAT BASTANTA JAJAJA) HE FET UN SPOT PUBLICITARI PER A SABADELL. ESPERO QUE AIXÒ TAMBÉ SERVEIXI PER A CREAR PONTS AMB L'EQUIP D'AQUELLA MACA CIUTAT, ESTIC FET TOT UN DIPLOMÀTIC JAJAJA"
lxn_
lxn_ Jun '13
SANDRO: "SAPIGUEU QUE ESTEM TREBALLANT PER A FITXAR UN NOU NOI DELS CAFÉS, UN TAL RUBI QUE DIUEN QUE ES MOLT BO FENT TALLATS"
lxn_
lxn_ Jun '13
SANDRO: "M'HAUREU DE PERDONAR PERÒ ES QUE AQUESTS DIES ESTIC MOLT LIAT GESTIONANT UNS TRASPASSOS QUE ENS PERMETRAN GAUDIR DEL MILLOR ESTADI DEL MON, I SEGURAMENT A PRIMERA DIVISIÓ!!"
lxn_
lxn_ Jun '13
SANDRO: "BÉ, BARÇA, LA VERITAT ES QUE NO M'HE LLEGIT LA TEVA HISTORIA PERO HEHEHEHEHE DIUEN QUE ES BONA"
lxn_
lxn_ May '13
Sin palabras ante lo que ha hecho hoy, repugnante. Te deseo lo peor Sandro, de verdad

Admins

Últimos miembros